English Version

OM MIG

Jag började relativt tidigt med fotboll och spelade i ganska många år innan jag tröttnade på lagsporten. Jag följde med en god vän till en dansstudio när jag gick i högstadiet och efter det var jag fast, jag skulle bli dansare! Jag tog 5 klasser i veckan, allt från balett till hip hop på olika dansskolor men insåg efter ett tag att jag behövde bli tekniskt duktigare om jag skulle komma någon vart med min dans.

Jag började dansa balett väldigt intensivt i en förberedande skola och åkte även på balettläger i Ungern under 2 somrar. Efter gymnasiet jobbade jag på kontor i 2 år men det var verkligen inget jag ville och jag kände att jag ville bort från Sverige ett tag. Jag sökte in till Alvin Ailey dance school i New York och kom in! Jag gick 2 år i deras independent program och det var otroligt kul och lärorikt! Och jag älskade New York från första stund. Under utbildningen drog jag på mig en hel del skador och började gå på gym som komplement till dansen. Gymmet blev mer och mer intressant och efter jag gått klart dansutbildningen kände jag att gymmet lockade mer än att jobba som dansare. Jag sökte jobb på New York Sports Club och fick genom dem utbildning till personlig tränare. Jag började jobba som PT och mitt intresse för fitness växte. Jag åkte iväg på ett läger med fitnessikonen Monica Brant där bl.a. hennes nutritionist, Kim Oddo, deltog. Jag bestämde mig för att tävla i BodyFitness/Figure dels för att testa min egen diciplin men även för att lära mig hur man lägger upp träning och kost inför tävling. Jag anlitade Kim Oddo och han lade upp en diet till mig som varade i 16 veckor. Efter 16 utmanande veckor stod jag på scenen på NPC Tournament of Champions i LA och vann min klass! Efter det var jag såklart helt såld på tävlandet och fortsatte tävla i USA på fyra tävlingar (alla top 5 placeringar) och efter flytten hem till Sverige 2007 har jag även tävlat på Luciapokalen i Göteborg två gånger.

Jag jobbar nu som personlig tränare och är mer motiverad än någonsin att förbättra min fysik och placera mig i topp i Sverige.

 

UTBILDNINGAR

Alvin Ailey dance Scool, independent program

NYSC - personlig tränare

National Academy of Sports medicine (NASM) - personlig tränare

Poliquin Insitute - Level 1 & 2 trainer

FEM-Camp med Monica Brant (träning, kost och förberedelser inför BodyFitness tävlingar)

Red cord

Lic. Kettlebell instructor

Blivande Lic. Kostrådgivare, Pauluns näringscenter (examen i juni)

 

KARRIÄR

Personlig Tränare på New York Sports Club 2005-2006

Personlig tränare på Underground Fitness 2006-2007

Master Training 2007-

Inbjuden för att inviga TFS Fitness studio i Pune, Indien oktober 08 http://www.indiapages.in/Tushar.htm

Coach för Team Proteinbutikens utvecklingsteam 2012

Delägare i företaget iformonline.se

 

 

 

Besök min sponsor: